Přeskočit na obsah

EXKLUZIVNÍ

Horské domy na Šumavě

Rodinné domy v prémiovém provedení

Utečte před ruchem velkoměsta do oázy klidu a harmonie. Projekt horských domů se nachází v obci Nové Hutě v těsné blízkosti Národního parku Šumava. Vzhledem domy připomínají původní usedlosti, avšak nabízí moderní technologie, maximální komfort a soukromí. Velké pozemky, prostorné místnosti a další přednosti Vám představíme níže.

Čím je projekt jedinečný?

Především svou precizností. Navrhli jsme domy tak, jako bychom je stavěli pro vlastní rodinu. Nic jsme neuspěchali, vše jsme důkladně promysleli a naplánovali. Domy jsou usazeny v jižním svahu. Každý dům má prostorný pozemek, aby svým majitelům dopřál maximum soukromí. Pro stavbu domů jsme volili ty nejkvalitnější materiály. Průběh stavby pravidelně osobně kontrolujeme, abychom ohlídali preciznost provedení. Lokalita v Chráněné krajinné oblasti Vás ohromí nejen čistým horským ovzduším, ale především jedinečnou přírodou. Místo je současně jedním z nejoblíbenějších lyžařských středisek Šumavy, ale dostatečně daleko od areálů, aby Vám lyžaři nenarušovali Váš klid a pohodu. 

Najděte své útočiště v srdci Šumavy!

Horských domů
0
Kolaudace domů
2000
Nadmořská výška
800

Exkluzivita projektu

Přednosti domů

Parametry domů

Půdorysy

Ke stažení

Níže naleznete dokumenty týkající se projektu Horské domy na Šumavě – brožuru se základními informacemi a fotografiemi, dále standardy rodinných domů a také vizualizace koupelen od ProCeram, kde najdete obklady, dlažby a sanitární techniku.

Ceník jednotlivých domů Vám rádi zašleme elektronicky. Neváhejte nás kontaktovat telefonicky či prostředni-ctvím formuláře níže.

Harmonogram projektu

2022

Stavební povolení

2023

Zahájení výstavby

2024

Dokončení hrubé stavby

2025

Kolaudace domů

Kontaktujte nás!

    GDPR